Foredrag - Den grønne bølge

Vegansk (og glutenfri) chokoladekage

 

Ingredienser:

 

•3 ½ dl mel (for glutenfri version brug Glutenfri mel: Schär mix C til kage og kiks)

•2 dl sukker

•3 spsk. Kakao

•1 tsk. Bagepulver med vinsten

•½ tsk. Kanel

•5 spsk. Vegetabilsk olie

•1 tsk. Vanille essens

•1 spsk. Hvid balsamico eddike

•2 dl koldt vand

•evt. 2 dl blåbær eller hakket mørk chokolade

 

Tilberedning:

 

1.forvarm ovnen til 175 grader. Smør en aflang bageform på ca. 1 liter.

2.Bland først alle de tørre ingredienser i en skål.

3.Hæld vandet op i et målebæger og tilsæt olie, vanille og eddike.

4.Hæld op i melblandingen og bland godt.

5.Derefter tilsættes evt. bær/chokolade.

6.Hæld op i formen og bag ved 175 grader i 45 – 60 min.

7.Kagen er gennembagt, når en tandstikker kan stikkes i og kommer ud uden flydende dej på.

8.Bagetiden varierer efter størrelse på formen, større form = kortere bagetid.

 

Den glutenfri version bliver hurtig tør, så evt. skær den i skiver og frys det ned du ikke får spist samme dag. Så kan du tage et par skiver op når lækkersulten melder sig.

 

Den grønne bølge

 

Foredrag v/Jeannette Damgaard

 

Grønt er det nye sort.

Vegetarretter og veganske retter er blevet populære

Mange vælger en vegansk eller vegetarisk livsstil af hensyn til klima og miljøet, men også for at leve sundere.

Er du nysgerrig, så kom og hør mere.

Få inspiration til nye retter og få svar på dine spørgsmål.

 

Undervejs holder vi en pause, hvor der er smagsprøver og hyggesnak.

 

 

Tid: Onsdag den 3. april kl. 19-21

 

Pris: 45 kr.

Pris for medlemmer: 35 kr.

 

 

HEALING, MEDITATION OG SELVUDVIKLING I

ESBJERG

 

Strandbygade 46B, 6700 Esbjerg

 

Heart Flow 2019

SiteLock

: 50 28 00 45 - skriv donation i bemærkninger

 

Konto nr. 9860- 87 20 00 39 11