Andre kurser

Kurser i meditation, healing og selvudvikling


Heart Flow Kurserne og Den Teosofiske Healerskole udgør et samlet uddannelsessystem, der henvender sig til dem, der ønsker en indre udviklingsproces og gerne vil lære at heale.


Uddannelsen har en trinvis opbygning, der muliggør, at du kan vælge en kortere eller længere uddannelse afhængig af dine ønsker og behov.


Hvis du i første omgang er interesseret i at få et indblik i meditation og selvudviklingsprocessen, kan det anbefales at tage Heart Flow Kursus 1 og evt. Heart Flow Kursus 2.Indhold


Du vil modtage undervisning i en række emner, hvoraf de vigtigste hører ind under teosofi, psykologi, healing og meditation – kombineret med praktisk træning i energikanalisering og healing. Der vil også indgå forskellige øvelser, der hjælper dig med at erkende og forløse traumer og blokeringer i psyken.


Det betyder, at du vil gennemløbe en indre renselses- og udviklingsproces, der vil give dig større forståelse for, hvem du er, og hvad du indeholder.


Du vil i denne proces få hjælp til at tilgive og elske dig selv – og du vil opleve, at jo mere du kan acceptere dig selv, jo lettere kan du acceptere og holde af andre.


Kursuspriser kan ses under Praktiske oplysninger - klik her


HEALING, MEDITATION OG SELVUDVIKLING I

ESBJERG


Strandbygade 46B, 6700 Esbjerg


Heart Flow 2020

50 28 00 45 


Konto nr. 9860- 87 20 00 39 11


skriv donation i bemærkninger
SiteLock