Sommerskole 2018

Sommerskole 2018


                                                       Et energifokus med Ananda Tara Shan

Center for Levende Teosofi afholder sammen med Heart Flow Forening Esbjerg en sommerskole i Kerteminde, den 10. maj – 13. maj 2018, for medlemmer af Teosofisk Fellowship og for særligt interesserede.


Ligesom de foregående år, er det, ved hjælp af tidligere optagelser, Ananda Tara Shan der underviser os og Hendes ord og Hendes energi vil stå i centrum for alle aktiviteter.


Temaet for sommerskolen bliver "Forvandling gennem meditation og healing" og sommerskolen vil indeholde optagelser med indlæg / foredrag af Ananda Tara Shan.

Arbejdsformen varierer og vil indeholde:


 • Studie og diskussion i store og små grupper
 • Meditation
 • Øvelser
 • Fest
 • Musik og sang
 • Tjeneste
 • Spørgsmål / svar
 • Healing
 • Refleksion


Et uddrag af de de emner der bliver taget op på sommerskolen er:


 • Right meditation,
 • The use of light and fire,
 • Maitreya Heart Healing System,
 • Layers of healing, Imbalance,
 • Peace and harmony,
 • Private rights,
 • The Monad,
 • Soul power,
 • Presence of the Christ og
 • Levels of Christ energy.


Studierne vil primært tage udgangspunkt i en optagelse af et åbent hus arrangement med Ananda Tara Shan. Optagelsen bliver udgivet under navnet: Open House Series - No. 6.


For at opnå en dybere forvandling gennem sommerskolen, opfordres deltagerne til at lave et bestemt stykke arbejde to uger før og efter sommerskolen.

Det er et arbejde efter eget valg, og det kan være meditation, kontemplation, visualisering, påkaldelse, bøn, mantra, arbejde med en kvalitet, etc.

Vi vil gerne opfordre deltagerne til at bruge Yasodhara Puja, Maitreya Puja eller Sol Puja i dette arbejde, og til at bruge vedlagt nogle citater fra Ananda Tara Shan:


"Healing is unselfish service."


"You are radiating the frequence of light that you are yourself ..."Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at ringe til Martin Binderup på mobil 23 60 57 72 eller til Birgit Damborg på telefon 75 21 20 31. Du kan også sende en e-mail besked til Center for Levende Teosofi.


Sommerskolen henvender sig til medlemmer og venner af Teosofisk Fellowship og Heart Flow.

                            Sommerskole 2018, praktisk


Praktisk information om sommerskolen.


Stedet:

Sommerskolen finder sted på Danhostel Kerteminde, "det smukkeste vandrerhjem på Fyn", som de selv kalder det. De skriver endvidere: "Danhostel Kerteminde ligger midt i det hele - tæt på byen, nær ved stranden og lige midt i skoven". Værelserne er alle med bad og toilet samt egen indgang. Du kan læse om stedet på www.dkhostel.dk

Adressen er: Danhostel, Skovvej 46, 5300 Kerteminde. Tlf:+45 65 32 39 29


Maden:

Med i prisen er alle måltider og to gange te / kaffe og kage.

Maden er vegetarisk.


Ankomst og indkvartering: 

Sommerskolen starter med frokost torsdag den 10. maj kl. 12 og afsluttes søndag den 13. maj kl. ca. 15 efter fælles oprydning. Der er tid til indkvartering efter frokosten.


Tilmelding:

Der er tilmeldingsfrist den 1. marts 2018 af hensyn til booking af lokaler og værelser samt for at sikre, at sommerskolen vil blive afholdt. Ved senere tilmelding kan vi ikke garantere, at der er plads på vandrerhjemmet, selvom vi ikke tror, det bliver noget problem.


Tilmeldinger er bindende fra den 1. marts 2018, der henvises dog til afbestillingsbetingelser, se nedenfor.


Tilmelding sendes til Susse V Hedemand e-mail: sussevh@gmail.com, adresse: Schacksgade 9B, 2. th., 5000 Odense C, tlf.: 69104919 eller 42427208.


Priser:

Priser for opholdet pr. person i:

- flersengsværelse 2.075,00 kr., der kan betales ad to gange 1.037,50 kr.

- dobbeltværelse 2.270,00 kr., der kan betales ad to gange 1.135,00 kr.

- enkeltværelse 2.850,00 kr., der kan betales ad to gange 1.425,00 kr.

Hvis du ønsker flersengsværelse eller dobbeltværelse, er det en god ide at aftale med andre, da du ellers ikke kan være sikker på at få dit ønske opfyldt.


Studiemateriale til sommerskolen er inkluderet i prisen. Det forventes at sommerskolen bliver baseret på materiale med Ananda Tara Shan og det giver dig også mulighed for at studere materialet yderligere efter sommerskolen. Materialet forventes at bestå af en CD, et hæfte med afskrift og et hæfte med studiespørgsmål.


Sengelinned / håndklæder er ikke med i prisen for sommerskolen, du kan vælge selv at medbringe eller det kan lejes på Danhostel til kr. 70,00 pr. pakke. Bestilling af sengelinned / håndklæder sker ved tilmelding. Betaling sker direkte til Danhostel i receptionen. Der kan til måltiderne købes øl / vin eller sodavand.


Betaling:

Der er betalingsfrist den 1. marts for første rate og den 1. maj for anden rate, betaling skal ske til vores konto i: Danske Bank regnr: 1551, kontonr: 0016841722, Swift-BIC: DABADKKK, IBAN: DK6430000016841722, Indbetalingskort betalingsid: +01< +16841722<, Danske Bank, Nørre Voldgade 68, 1390 København K.


Afbestillingsbetingelser (i henhold til aftale med Danhostel):

Skulle du være nødsaget til at afbestille dit arrangement vil vi til enhver tid bestræbe os på at udleje de reserverede faciliteter til anden side. Såfremt dette ikke lykkes, forbeholder vi os ret til at fakturere afbestillingsgebyr.


Afbestilling 30–60 dage før vil medføre fakturering på 50% af det totale arrangement.


Afbestilling 14–30 dage før vil medføre fakturering på 75% af det totale arrangement.


Afbestilling 0-14 dage før vil medføre fakturering på 100% af det totale arrangement.


Deltager antallet kan justeres med 10% indtil 8 dage før arrangementets start uden fakturering.

Justering i deltagerantal senere end 8 dage før arrangementets afvikling, vil blive registreret som afbestilling i henhold til ovenstående.


Andre praktisk oplysninger:

Vi vil gerne opfordre dig til at medbringe en dagbog / papir samt skriveredskaber til egne noter.


Det er en god ide at medbringe indendørs fodtøj.


Den sidste aften på sommerskolen bliver en festaften, du kan tænke over hvad du eventuelt kan bidrage med i form af indslag, musik, sange eller andet.


SiteLock

HEALING, MEDITATION OG SELVUDVIKLING I

ESBJERG


Strandbygade 46B, 6700 Esbjerg


Heart Flow 2019